Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά, ελπίζω να παίξω στην Euroleague»

Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά, ελπίζω να παίξω στην Euroleague»

5ad6284b 1400x700georgios kalaitzakis bns ygimanto gedvilos nuotr e1584989245994

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και ότι ελπίζει να παίξει στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά ανέφερε στο krepsinis.net:

«Μίλησα με τους ανθρώπους του κλαμπ και μου είπαν ότι ήταν καλό για μένα που έπαιξα στην Λιθουανία. Ήθελαν να μείνω στην ομάδα και συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δείξω τι αξίζω και παράλληλα ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην Euroleague».

Για την εμπειρία του στη Νεβέζις της Λιθουανίας: «Είμαι χαρούμενος με την εμπειρία. Μου άρεσε η Λιθουανία, είναι μία μπασκετική χώρα, όλοι αγαπούν το μπάσκετ εδώ. Έπαιξα με τον αδερφό μου και αυτό με βοήθησε. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Σίγουρα θα συμβούλευα έναν νεαρό παίκτη να έρθει να παίξει στην Λιθουανία, γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στους μικρούς. Αντίθετα, στην Ελλάδα, πρέπει να κερδίσεις και αυτό φέρνει στο προσκήνιο τους Αμερικανούς».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Αν θέλεις να είσαι καλός παίκτης, πρέπει να παίξεις. Η Νεβέζις μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς και αυτό είναι πρόβλημα. Υπάρχουν ταλέντα με προοπτικές, αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Μακάρι να αλλάξει αυτό».

Για τους στόχους του: «Πρέπει να αντέξεις την πίεση και τις απαιτήσεις για να γίνεις ηγέτης. Εγώ θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο στο μέλλον και σίγουρα θα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ. Τώρα όμως προέχουν άλλα και η σεζόν που μας έρχεται. Θα είμαστε μία καλά προπονημένη ομάδα, που θα δουλεύει σκληρά και θα έχει ισορροπία. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…