Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Διπλή ενίσχυση στο staff (pic)

Ιωνικός: Διπλή ενίσχυση στο staff (pic)

stamoulis kamposos ionikos

Ο Ιωνικός εκτός από το ρόστερ του φροντίζει να ενισχύσει και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Αλέξανδρο Σταμούλη και τον φυσιοθεραπευτή Ριχάρδο Καμπόσο.

Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται η ενίσχυση του staff του IONIKOS BC HELLENIC COIN. #IonikosBC #HellenicCoin #Welcome

Ένα νεανικό και συνάμα άρτια καταρτισμένο staff θα πλαισιώνει τον Στέργιο Κουφό στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Στο πλαίσιο ενίσχυσης του επιτελείου της, η ομάδα μας ανακοινώνει σήμερα την έναρξη συνεργασίας της με τον γυμναστή Αλέξανδρο Σταμούλη και τον φυσιοθεραπευτή Ριχάρδο Καμπόσο.

Ο Αλέξανδρος Σταμούλης έχει γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου του 1992, αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια προχώρησε με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Strength and Conditioning στο Universidad Catolica Murcia, στην Μούρθια της Ισπανίας. Έχει διατελέσει αθλητής του δεκάθλου, καθώς και προπονητής στίβου. Την περσινή σεζόν, αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς εργαζόταν στην ΑΕΚ ως δεύτερος γυμναστής, δίπλα στον Νίκο Παπαβασιλείου. Πλέον, αναλαμβάνει την εκγύμναση των αθλητών του IONIKOS BC HELLENIC COIN ευρισκόμενος σε ένα καίριο και άκρως σημαντικό πόστο για κάθε ομάδα.

Ο Ριχάρδος Καμπόσος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1993 και έχει πραγματοποιήσει σπουδές BSc (Hons) Physiotherapy στο Queen Margaret University of Edinburgh. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει γεμίσει το βιογραφικό του δουλεύοντας σε ομάδες της Basket League. Από το 2015 μέχρι το 2018 εργαζόταν στην ΑΕΚ, όντας μέλος της στη χρονιά (2018) κατάκτησης του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την τελευταία διετία δούλεψε με επιτυχία στον Ήφαιστο Λήμνου αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο και τον Ριχάρδο στον IONIKOS BC HELLENIC COIN!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…