Κεντρική Γ' Εθνική Η… ιστορική “πρώτη” των Ίκαρων Γιαννιτσών! Τι δήλωσαν Οκλαλιώτης και Σαμαράς

Η… ιστορική “πρώτη” των Ίκαρων Γιαννιτσών! Τι δήλωσαν Οκλαλιώτης και Σαμαράς

ikaroi

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών την Δευτέρα (24/8) εν όψει της παρθενική τους συμμετοχής στην Γ’Εθνική, σε μια σεζόν… ιστορική για το συγκεκριμένο σωματείο μιας και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία. Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε ομιλία του Προέδρου, Βαγγέλη Γραμματικού καθώς και του Γενικού Αρχηγού, Δήμου Τσακμάκη. Μετέπειτα, οι παίκτες των -φιλόδοξων- Ίκαρων Γιαννιτσών μπήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησε η… δουλειά για την νέα αγωνιστική χρονιά.

“Να παρουσιάσουμε στο παρκέ κάτι αντάξιο της στήριξης που έχουμε”

Ο προπονητής, Ανδρέας Οκλαλιώτης, δήλωσε: “Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με ένα και μόνο σκεπτικό.
Να δουλέψουμε σκληρά, χτίζοντας μια ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ελκυστικό μπάσκετ και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίχτες που θα αποτελέσουν και το μέλλον αυτού του εγχειρήματος. Οι επιλογές των παικτών της ομάδας μας έχουν δύο χαρακτηριστικά. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και πάρα πολύ καλοί αθλητές. Υπάρχει αμέριστη στήριξη σε όλους μας από την Διοίκηση του κ. Γραμματικού. Το μόνο που μένει σε εμάς, είναι αυτό που θα παρουσιάσουμε στο παρκέ να είναι αντάξιο αυτής της στήριξης”.

“Να καθιερωθούμε στην κατηγορία και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε”

Το καλοκαίρι οι Ίκαροι Γιαννιτσών έκαναν το “μπαμ” αποκτώντας τον Δημήτρη Σαμαρά, έναν πολύπειρο καλαθοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις στις Εθνικές κατηγορίες. Ο Σαμαράς τόνισε: “Είναι μια ιστορική στιγμή για τους Ίκαρους καθώς πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελέσω κι εγώ κομμάτι αυτής της νέας προσπάθειας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο και με συνδυασμό με τις γερές βάσεις που έχει βάλει η διοίκηση, να καθιερωθούμε στην κατηγορία και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτήν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…