Κεντρική Elite League Από τον Παναθηναϊκό στον Πανερυθραϊκό

Από τον Παναθηναϊκό στον Πανερυθραϊκό

koutoulidis kalyvas panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός στηρίζει τους νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και φρόντισε να προσθέσει ακόμη δύο αθλητές. Συγκεκριμένα, στην εφηβική ομάδα τη νέα σεζόν θα βρίσονται οι Γιώργος Καλύβας και Χρήστος Κουτουλίδης.

Αναλυτικά:

“Επένδυση με Καλύβα και Κουτουλίδη ο Πανερυθραϊκός 🔝

Ο Πανερυθραικός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με στόχο την επίτευξη του μακρόπνοου οράματος του Προέδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για τη δημιουργία ενός από τα καλύτερα Προγράμματα Μπάσκετ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη στελέχωση της Εφηβικής μας ομάδας (U18 Reds) με τους αθλητές Γιώργο Καλύβα και Χρήστο Κουτουλίδη, επενδύοντας στις μικρές ηλικίες και στο «αύριο» του αθλήματος, που είναι και η βασική προτεραιότητα του Συλλόγου. 🏀

Στόχος, εξάλλου, του Πανερυθραϊκού, είναι να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ η Εφηβική μας ομάδα, κατορθώνοντας σε βάθος χρόνου να τροφοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την ανδρική ομάδα (που θα αποτελεί τη συνέχεια της Ακαδημίας μας), συνδυάζοντας πάντοτε τον πρωταθλητισμό με τη συνολικότερη παιδεία των παιδιών μας, που είναι και η σημαντικότερη και στρατηγική επιδίωξη του Συλλόγου μας, στη νέα «εποχή» του Πανερυθραϊκού.

Ο Γιώργος Καλύβας (γεν. 2003, γκαρντ), την τελευταία τριετία ήταν επίσης μέλος της PAO BC Academy, αγωνιζόμενος τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2018-2019), όσο και με εκείνη της Triple Crown (2017-2018 / 2019-2020), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Ηλυσιακού. Υπήρξε μέλος των Εθνικών ομάδων Παμπαίδων και Παίδων, ενώ έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ το 2018 με την Triple Crown και συμμετείχε στο Final-Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 2019 με τον Παναθηναϊκό.

Ο έτερος νεοαποκτηθείς Έφηβος του Πανερυθραϊκού, ο Χρήστος Κουτουλίδης (γεν. 2003, γκαρντ) μέχρι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην PAO BC Academy με τη φανέλα της Triple Crown (2015-2020), έχοντας ξεκινήσει το μπάσκετ από τον ΓΣ Αμαρουσίου (2011-2012), για να μεταπηδήσει εν συνεχεία στην Νίκη Αμαρουσίου. Συμμετείχε στα Κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων μέσα από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΣΚΑ, ενώ τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ με την Triple Crown.

Γιώργο και Χρήστο, καλώς ήρθατε στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές, πολλές όμορφες στιγμές!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…