Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στηρίζει Φασούλα ο Μπόγρης (pic)

Στηρίζει Φασούλα ο Μπόγρης (pic)

fasoulas bogris

Ο Γιώργος Μπόγρης τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα ενόψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ο Έλληνας σέντερ έκανε σχετική ανάρτηση και ευχήθηκε στην “αράχνη” να πάρει την προεδρία της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

“Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου; Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει».

Μάλιστα, χρησιμοποίησε με νόημα το εξής hashtag: «#αραχνη_για_πρεζιντεντ”.

View this post on Instagram

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει. #αραχνη_για_πρεζιντεντ #η_αναγεννηση_του_μπασκετ #να_ειναι_μπασκετ #ο_λουμιδης_στους_καφεδες

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…