Κεντρική Γ' Εθνική Πήρε Ρουκουνάκη η ΧΑΝΘ

Πήρε Ρουκουνάκη η ΧΑΝΘ

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη ΧΑΝΘ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ευάγγελος Ρουκουνάκης. Ο νεαρός Κρητικός καλαθοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πεδιάδα Χερσονήσου, η οποία ανακοίνωσε και την μεταγραφή.

Η ανακοίνωση:

“Ο αθλητής της ομάδας μας Ευάγγελος Ρουκουνάκης ( άγγελος ρουκουνακης) θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη (από την νέα αγωνιστική περίοδο) και την ιστορική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. υπό την καθοδήγηση του επιτελείου του κυρίου Κεραμέα Νίκου και Kokkinopoulos Sotiris.

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αθλητικής του παρουσίας στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών Κρήτης που ανταποκρίθηκε στον ύψιστο βαθμό ο αθλητής είναι έτοιμος για υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Η ομάδα της περιοχής μας συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες και συνεχίζεται έως την αντρική ομάδα (που δίνει κάθε χρόνο το παρόν στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης – και τα περισσότερα μέλη της είναι αθλητές που έχουν αναδειχθεί από το σωματείο μας ). Ελπίζουμε σύντομα περισσότεροι από τους αθλητές μας να κάνουν το άλμα εκτός νησιού σε πρωταθλήματα περισσότερο ανταγωνιστικά.

Ο αθλητής ευχαριστεί πολύ το σωματείο που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο ταλέντο του και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που είχε σαν αθλητής και προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο.
Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους προπονητές του Kostas Koutroulis (που του έδωσε τα σωστά στοιχεία από την αρχή) και τον Χρήστο Μαυροπουλο που τον έκανε να πιστέψει ότι οι δυνατότητές του ήταν πολύ παραπάνω από την ηλικία του και βέβαια την ευκαιρία να πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια που τον βοήθησαν να φτάσει στο ύψιστο βαθμό αγωνιστικά…
και φυσικά όλους όσους τον βοήθησαν να αναδειχθεί μετά από σκληρή δουλειά.

Το σωματείο μπασκετ της Πεδιάδα ΑΟΧ εύχεται στον Ευάγγελο καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα του ομάδα μακριά από προβλήματα και βέβαια συνέχεια στην εργατικότητα που έχει επιδείξει στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στο Δίον Κυπαρισσίας ο Βασίλης Μίχος

Στο Δίον Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος σέντερ θα κα…