Κεντρική Γ' Εθνική Πήρε Γκιουρτζίδη ο ΒΑΟΛ

Πήρε Γκιουρτζίδη ο ΒΑΟΛ

manolis gkiourtzidis vaol

Ο ΒΑΟΛ Χίου συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς και προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, τη νέα χρονιά στο ρόστερ θα βρίσκεται ο Μανώλης Γκιουρτζίδης, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΝΟ Θυμιανών και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Αναλυτικά:

«Την ένταξη του Μανώλη Γκιουρτζίδη, στο δυναμικό της ομάδας ανδρών, ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου. Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικού, αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του ΝΟ Θυμιανών, παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, παραδίδοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα κι άλλων συλλόγων της ΕΣΚΑΝΑ με τελευταίο εκείνον της Γλυφάδας.

Ο Μανώλης που διακρίνεται για την ταχύτητα, το πάθος και τη μαχητικότητά του, θα αποτελέσσει ακόμα μία επιλογή στην περιφερειακή γραμμή του Βούρειου, ενώ η έως σήμερα παρουσία τους στις προπονήσεις του μεταβατικού σταδίου, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Παντελή Βούλικα, καθώς πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει γίνει μέλος της παρέας που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας.

Καλώς όρισες Μανώλη στον Βούρειο και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όμορφες εμπειρίες και επιτυχίες ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…