Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Παπαντωνίου

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Παπαντωνίου

papantoniou

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι τη νέα σεζόν ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε στις αρχές της σεζόν 2017-18.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νώντα Παπαντωνίου! Μετά από το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα μας στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, ο Νώντας Παπαντωνίου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών.

Ο Νώντας Παπαντωνίου γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πάτρας και Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, Πανιώνιο και Λάρισα, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Araberri και Lleida.

Την περσινή σεζόν (2019-20), στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας, είχε 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5 ασσίστ κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2018-19, στο διάστημα που συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ, όταν τραυματίστηκε ο Phill Goss, ο Νώντας Παπαντωνίου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 επίσημους αγώνες με τα ασπρόμαυρα.

Ο Νώντας Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2010»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…