Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των διαρκείας με μείωση 40% (pic)

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των διαρκείας με μείωση 40% (pic)

KAE Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Το τριφύλλι ανακοίνωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μειωμένες κατά 40% σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια και σε χρειάζεται δίπλα της!

Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου και ενίσχυσε την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Στάσου στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας! Η περίοδος ανανεώσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20.

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας – το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα – να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μείωση ως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων. Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους. Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ – Η ώρα του Super Cup έφτασε

Το «Δ. Τόφαλος» φοράει τα... καλά του και υποδέχεται το Σαββατοκύριακο τις τέσσερις ομάδες…