Κεντρική A2 Οίακας Ναυπλίου: “Ένα νέο ταξίδι αρχίζει”
A2

Οίακας Ναυπλίου: “Ένα νέο ταξίδι αρχίζει”

Ο Οίακας Ναυπλίου ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία έκανε γνωστό ότι έχει φτιαχτεί ένα πλάνο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. «Οίαξ» Ναυπλίου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και στον κόσμο του μπάσκετ, ανακοινώνει ότι άρχισε ήδη τις ενέργειες για την σεζόν 2020-2021, που αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους μας και ειδικά για εμάς…

Η νέα αγωνιστική περίοδος, βρίσκει τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Οίακα στην Α2 Κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, την πόλη μας και τις προσπάθειες όλων μας.

Παρά τις αντιξοότητες που εμφανίστηκαν απρόσμενα μπροστά μας και άλλαξαν άρδην τον προγραμματισμό, καταφέραμε να εκπονήσουμε ένα πλάνο δράσης, βάση του οποίου θα κινηθούμε.

Κι εκεί καταλήξαμε μέσα από τη συνεργασία, το όραμα αλλά και την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία του Ναυπλίου και της Αργολίδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο σε ό,τι αφορά στο marketing αλλά και στα αγωνιστικά ζητήματα.

Ένα νέο ταξίδι αρχίζει. Εμείς είμαστε εδώ. Σε μια προσπάθεια που συνεχίζεται. Και σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το ταξίδι, δεν περισσεύει κανείς.

Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Με ευθύνη, αξιοπρέπεια κι εντιμότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 χωρίς Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ρεπό την 13η αγωνιστική της Α2, με την αναμέτρηση του Αμύντα με τον Απόλ…