Κεντρική Elite League Ανακοίνωσε Αγραφιώτη ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοίνωσε Αγραφιώτη ο Φίλιππος Βέροιας

vasilis agrafiotis filippos veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή και συγκεκριμένα προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Αγραφιώτη.

Αναλυτικά :

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Αγραφιώτη. Ο 22χρονος (10/9/98) PG/SG έχει ύψος 1.93, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ΧΑΝΘ και έχει αγωνιστεί σε Γ΄ και Β΄ Εθνική με τις ομάδες του Αστέρα Σίνδου, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αίαντα Ευόσμου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ακολουθεί τα χνάρια του συνονόματου πατέρα του, παλιάς δόξας του ελληνικού μπάσκετ με διεθνείς συμμετοχές στις Εθνικές Εφήβων και Παίδων, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας τη δεκαετία του ΄80.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η παράδοση της οικογένειας Αγραφιώτη συνεχίζεται στην ομάδας μας, καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην πόλη της Βέροιας, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να χαρεί το μπάσκετ και να ικανοποιήσει, μέσω των επιτυχιών της ομάδας μας, τις προσωπικές του φιλοδοξίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…