Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόμβα! Πουλάει τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος

Βόμβα! Πουλάει τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος

oaka giannakopoulos dimitris

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε ότι πουλάει την ΚΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πουλάει την ομάδα έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά:

“Πέρυσι είχα πει πως στις 30 Ιουνίου θα παρέδιδα το μάνατζμεντ της ομάδας μπάσκετ και αυτό θα κάνω. Πουλάω τον μπασκετικό Παναθηναϊκό για 25 εκατομμύρια ευρώ. Η αξία της ΚΑΕ φτάνει τα 75 εκατομμύρια. Δεν παίρνω τα λόγια μου πίσω, πουλάω την ομάδα με 25 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν θα εμπλέκομαι άλλο και την ομάδα θα τρέχουν οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριανβτόπουλος. Η ομάδα θα τρέχει μόνο με τα έσοδα της. Φεύγω και αφήνω τον Ερασιτέχνη ισχυρό και καθαρό από υποχρεώσεις και αφήνω τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πρωταθλητή και καθαρό από υποχρεώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Κώστα Πετράκη και Τάσο Στεφάου και τους Γεωργαντή, Παπαδόπουλο και Τριαντόπουλο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και η πορεία δείχνει ότι άξιζε τον κόπο. Φεύγω και ξέρω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην κορυφαία ομάδα του ελληνικού αθλητισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…