Κεντρική Ελλάδα Camp Το καλοκαιρινό Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ιωνικού

Το καλοκαιρινό Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ιωνικού

Μπορεί ο Κορωνοϊός να είχε «παγώσει» για λίγο την όποια μπασκετική δραστηριότητα, δεν κατάφερε να «παγώσει» όμως την επιθυμία. Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και ως γνωστόν το καλοκαίρι συνδέεται με τα Camp.

Ο Ιωνικός Νικαίας μπαίνει στο… χορό και διοργανώνει Camp με στόχο την ατομική βελτίωση των παιδιών, στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας (Καραμπίνη), σε 2 περιόδους: 1η περίοδος 29/06-10/07 για παιδιά γεννημένα 2008-07-06 και 2η περίοδος 13/07-24/07 για παιδιά γεννημένα 2005-04-03.

Παιδιά ηλικίας 12-17 ετών θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από έμπειρου προπονητές μέσα από ένα εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα. Εφαρμόζοντας ασκήσεις οι οποίες συμβάλουν στην εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων και απλών επιθετικών συνεργασιών, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη της δημιουργικότητας αλλά και της αγωνιστικής πειθαρχίας.

Με τη χρήση σύγχρονων προπονητικών βοηθημάτων επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ισορροπίας, της ευκινησίας και της νευρομυϊκής συναρμογής. Βασικός στόχος στην τακτική είναι η γρήγορη ανάλυση των συνθηκών του παιχνιδιού και η άμεση λήψη της σωστής απόφασης.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε: Αντώνης Χατζηκυριάκος: 6947 209911, Ματθαίος Λαδόπουλος, 6951 947 391

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: O ευτυχώς… «κουτσός»

Μιλήσαμε για τον παίκτη αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού που δεν είναι άλλος από τον Σακίλ…