Κεντρική Γ' Εθνική Στις ΗΠΑ ο Γιάννης Φερεντίνος!

Στις ΗΠΑ ο Γιάννης Φερεντίνος!

ferentinos giannis vaol

Το αμερικανικό όνειρο θα ζήσει ο Γιάννης Φερεντίνος, καθώς από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα παρκέ των ΗΠΑ. Ο 15χρονος καλαθοσφαιριστής του ΒΑΟΛ Χίου έγινε δεκτός το Webster Groves High School στο St. Louis του Missouri.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΒΑΟΛ:

“Το μεγάλο βήμα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα κάνει ο 15χρονος καλαθοσφαιριστής του ΒΑΟΛ Χίου Γιάννης Φερεντίνος, ο οποίος έγινε δεκτός στο Webster Groves High School στο St. Louis του Missouri των ΗΠΑ. Πρόκειται για 1 από τα 100 σχολεία της Νike (Nike Elite High School Basketball Programs in the United States) στις ΗΠΑ που λειτουργούν με στόχο την βελτίωση και ανάπτυξη νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών. Ο Γιάννης που είχε γίνει δεκτός σε ακόμα 2 ιδιωτικά σχολεία στις ΗΠΑ, θα μεταβεί στην Αμερική τις επόμενες μέρες, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες (μέχρι την έναρξη της σχολικής περιόδου) θα λάβει στο πρωτάθλημα ΑΑU/Travel Basketball.

Ο Γιάννης που αποτέλεσε “γέννημα – θρέμα” των Ακαδημιών του ΒΑΟΛ Χίου, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα παίδων με τον Βούρειο, αποτέλεσε μέλος της ομάδας Ανδρών στη Γ΄ Εθνική, ενώ παράλληλα το όνομά του βρίσκονταν συνεχώς στις κλήσεις της Εθνικής Παμπαίδων. Την περίοδο 2018-19 μεταγράφηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για να επιστρέψει τη φετινή στα πάτρια εδάφη. Ο Γιάννης δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα παίδων του Βούρειου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς το ταξίδι στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει νωρίτερα. Γιάννη, Κάλλη, Τζόσουα συγχαρητήρια, καλό ξεκίνημα στο Αμερικάνικο όνειρο και καλή προσαρμογή. Γιάννη έχεις μαζί σου τις πιο θερμές ευχές της οικογένειας του ΒΑΟΛ Χίου και έστω κι αν είσαι μακριά, να ξέρεις πως πάντα θα κουβαλάς ένα …γαλανόλευκο κομμάτι μας. Φτάσε όσο πιο ψηλά μπορείς, κάνε μας ξανά περήφανους και μη σταματήσεις ποτέ να κηνυγάς τα όνειρά σου… Good luck Γιάννη… Εις το επανιδείν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…