Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας”

“Παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας”

AEK ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της “παλάτι”, καθώς θα αποκτήσει τη δική της έδρα στο κλειστό γήπεδο των Λιοσίων. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι που η ομάδα θα έχει το δικό της σπίτι, ενώ τόνισε ότι παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: 

“Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι νιώθω ότι παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας. Λύνεται ένα, στην κυριολεξία, αιώνιο πρόβλημα. Μα χρειάστηκε να περάσουν 96 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας για να μπορέσει επιτέλους να στεγασθεί στο δικό της σπιτικό”.

Για τους στόχους όταν ανέλαβε το 2014: «Πραγματικά, έχουμε πετύχει αυτά που είχα τότε στο μυαλό μου και μάλιστα κάποια εξ αυτών δεν τολμούσα να τα δημοσιοποιήσω. Η ομάδα κατέκτησε τέσσερις τίτλους μέσα σε μία διετία, αναδείξαμε και τιμήσαμε την ιστορία μας, με αποκορύφωμα την ταινία “1968”, αναπτύξαμε τις ακαδημίες και τώρα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο δικό μας σπίτι και να δημιουργήσουμε μια “κιτρινόμαυρη πολιτεία” που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα».

Για το γήπεδο: «Ήταν αμαρτία από τον Θεό η ομάδα που έκανε λαϊκό άθλημα το μπάσκετ κι έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα να γυρίζει σαν την τσιγγάνα από εδώ και από εκεί. Σε αυτά τα 96 χρόνια άλλαξε 14 έδρες και επιτέλους τώρα θα έχουμε το δικό μας παλάτι και θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και συνάμα να αναβαθμίσουμε το status μας».

“Καημό και μαράζι το είχα στα πέτρινα χρόνια που ζήσαμε να βλέπω στο δρόμο ή στο γήπεδο κάποιο πιτσιρίκι να φοράει φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ. Και τώρα που μπήκαμε για τα καλά σε έναν δρόμο, ανυπομονώ να δω ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους και κυρίως από παιδιά που θα φτιάξουν τη νέα γενιά των ΑΕΚτζήδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επίσημο: Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Καντζούρης

Επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Ηλία Καντζούρη. Με νέο προπονητή θα ξεκινήσει τις υποχρ…