Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος Παρτίζαν: “Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε τον Τρινκιέρι”

Πρόεδρος Παρτίζαν: “Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε τον Τρινκιέρι”

Τρινκιέρι

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Παρτίζαν και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ο πρόεδρος των Σέρβων, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι κάνουν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουν τον Ιταλό στον πάγκο τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Mozzart Sport:

Για τον Τρινκιέρι: “Έχουμε ορίσει τη στρατηγική μας και το μπάτζετ μας για τους παίκτες. Κάνουμε ακόμα μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε τον Αντρέα Τρινκιέρι στη θέση του προπονητή.

Δυστυχώς, η Παρτίζαν δεν είναι οικονομικά γενναιόδωρη, σε σχέση με άλλους συλλόγους που έχουν απεριόριστο μπάτζετ, και ακόμα και εν μέσω της πανδημίας που έχει πλήξει τον κόσμο και την οικονομία, έχουν κεφάλαια για να για πληρώνουν τα buyouts για να παίρνουν παίκτες.

Πιστεύω πως θα το λύσουμε γρήγορα, επειδή πρέπει να δουλέψουμε, για να φέρουμε ενισχύσεις και προϋπόθεση για αυτό είναι πρώτα να λύσουμε το θέμα της συνεργασίας μας με τον προπονητή. Κάναμε μια δυνατή πρόταση, και δεδομένου των τρεχουσών συνθηκών στην αγορά θα μπορούσα να πω μια εξαιρετική πρόταση – και τώρα ο προπονητής πρέπει να απαντήσει”.

Για την αποχώρηση του Κόρι Ουόλντεν, ο οποίος είναι πλέον παίκτης του Ερυθρού Αστέρα: “Η αποχώρηση του Ουόλντεν ήταν αναμενόμενη. Η ομάδα τού έκανε μια πρόταση που δεν ταίριαζε με τις προσδοκίες του. Ο άλλος σύλλογος τού έδωσε τα διπλά, με πληρωμένο buyout και νέο συμβόλαιο. Έτσι ο παίκτης έφυγε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …