Κεντρική Γ' Εθνική Ίκαροι Γιαννιτσών: Αποδέχθηκαν την “πρόσκληση”, στη Γ΄Εθνική τη νέα χρονιά

Ίκαροι Γιαννιτσών: Αποδέχθηκαν την “πρόσκληση”, στη Γ΄Εθνική τη νέα χρονιά

Στα παρκέ της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Ίκαροι Γιαννιτσών. Η ομάδα από την Πέλλα αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και τη νέα χρονιά θα παίξει στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά:

“Όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα θα πρέπει να αναρωτηθείς: αν στο σενάριο που αξιολογείς, η λογική σου δίνει πιθανότητες επιτυχίας 50%, τότε μπορείς να προσθέσεις και το συναίσθημα, ώστε να δυναμώσει περισσότερο η επιλογή σου και να προχωρήσεις. Και επειδή όλοι όσοι ασχολούμαστε στην ομάδα σε όλες μας τις δουλειές το συναίσθημα περισσεύει και δεν χάσαμε ποτέ από αυτή την στάση ζωής αποφασίσαμε ότι…

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών θα δεχτούν την πρόσκληση-πρόκληση να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης που θα διοργανώσει η ΕΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρες, λόγω όλων των ειδικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Ο αθλητισμός, και ιδιαίτερα το μπάσκετ, -ένα άθλημα επαφής σε κλειστό χώρο – έχει πληγεί σημαντικά από το πιο επαγγελματικό επίπεδο μέχρι και το πιο ερασιτεχνικό.

Εντούτοις η ομάδας μας με ψυχραιμία και σύνεση εργάζεται για να παρουσιάσει μια ελκυστική ομάδα στο μπασκετικό κοινό του Δήμου Πέλλας. Ένας τόπος είναι τόσο δυνατός όσο και οι επιλογές των ανθρώπων του. Όλοι εμείς μέσα από αυτή τη δύσκολη επιλογή οραματιζόμαστε ότι με την επιλογή μας θα βοηθήσουμε τους νεαρούς αθλητές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πέλλας να εξελίξουν το ταλέντο τους στο αγαπημένο μας άθλημα και θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να κυνηγήσουν και να πετύχουν τα όνειρα τους στον αθλητισμό.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν αθλητικό οργανισμό που θα παρέχει τα αυτονόητα εφόδια σε όλους αυτούς που έχουν όνειρα και αθλητικές φιλοδοξίες και αυτό σίγουρα προϋποθέτει συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

Συγχρόνως εκπροσωπώντας τον Δήμο Πέλλας, την πόλη που είναι η έδρα της ομάδας τα Γιαννιτσά, θέλουμε να αυξήσουμε την δημοφιλία της πόλης μας προβάλλοντας την μέσα από τις αθλητικές επιτυχίες μας.

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε ενεργά με την ομάδα πιστεύουμε ότι όταν «τρέχεις» έναν αθλητικό σύλλογο είναι ένας τρόπος να ασχολείσαι με τα κοινά, είναι ένα είδος κοινωνικής συνεισφοράς στον τόπο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και κοινωνικά. Για αυτό καλούμε και όλους αυτούς που συμμερίζονται τις ιδέες μας να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Μόνο θετικό impact μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση.

Ξεκινάμε λοιπόν με αρχές, ήθος, όρεξη και καταθέτοντας πολύ συναίσθημα την προσπάθεια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΓΣΙ: Ανανέωσε ο Μάντζιος [pic]

Ο ΑΓΣΙ προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την …