Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Ελπίζω η απόφαση που θα παρθεί θα είναι να πάει η ομάδα στη FIBA”

Γιαννακόπουλος: “Ελπίζω η απόφαση που θα παρθεί θα είναι να πάει η ομάδα στη FIBA”

Ευρωλίγκα

“Μονόδρομο” θεωρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την φυγή του Παναθηναϊκού από τη Euroleague για το BCL. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ σημείωσε ότι ελπίζει η απόφαση που θα παρθεί να είναι η “μεταγραφή” της ομάδας στη διοργάνωση της FIBA.

Αναλυτικά:

“Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της EuroLeague και κουβαλάει τα περισσότερα έσοδα… Δεν υποθηκεύεται κανένα μέλλον αν πάμε στη FIBA. Οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές, είτε της EuroLeague είτε της FIBA. Αν πει ο Μπερτομέου ότι οι πόρτες είναι κλειστές, το κάνει για τα μάτια του κόσμου. Ο επόμενος αγοραστής δεν δεσμεύεται όσον αφορά την απόφαση για την επόμενη διοργάνωση.

Όντως έχουμε υπογράψει δεκαετές συμβόλαιο με την EuroLeague αλλά οι συνθήκες ήταν άλλες. Μας είχαν βάλει σε μια αίθουσα και δεν μας έδιναν να δούμε τα συμβόλαια… Υπάρχει υποτιθέμενη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είπα ότι φεύγουμε από την EuroLeague, απλά ότι είναι μονόδρομος κατ’ εμέ. Θα συνεχίσει να γίνεται αξιολόγηση της κατάστασης. Ελπίζω ότι η απόφαση που θα παρθεί θα είναι να πάει η ομάδα στη FIBA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…