Κεντρική Β' Εθνική Έσπερος Καλλιθέας: Κι επίσημα τέλος ο Μάντζαρης! (pic)

Έσπερος Καλλιθέας: Κι επίσημα τέλος ο Μάντζαρης! (pic)

antonis mantzaris

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Έσπερου Καλλιθέας ο Αντώνης Μάντζαρης. Ο Έλληνας τεχνικός με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε την ομάδα ύστερα από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά:

“Μετά από 5 πολύ όμορφα χρονια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Έσπερου από την θέση του προπονητή. Αμέτρητες χαρές και λίγες λύπες. Πολλοί φίλοι, ένας δύο εχθροί. Σωτηρία στην Α εσκανα, καταξίωση στις καλυτερες ομάδες της Β εθνικής!οι λόγοι προσωπικοί. Ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως στον Γιάννη το Γραψα(φτάσαμε σε σημείο να τον βλέπω πιο πολύ από τη γυναίκα του) όπως και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν μαζί μας για το καλύτερο δυνατό! Ο Έσπερος θα βρει το δρόμο του αργά ή γρηγορα.
Τα περισσότερα εύσημα σε έναν άνθρωπο που συνεργάστηκαμε και τα 5 χρόνια και ήταν ο λόγος που πήγα στον εσπερο τον Αντώνη Τσατσο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Τολη,τον Γιάννη, τον Κυριάκο, τον Μυρωνα, το Νίκο τον Κύριο Θοδωρή (τους λέω με τα μικρά τους γιατί για μένα είναι φίλοι πλέον) και άλλους πολλούς αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας. Έτσι λοιπόν κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος!
ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ ΕΣΠΕΡΑΡΑ”.

mantzaris antonis gia apoxorisi tou

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…