Κεντρική Ελλάδα Camp Ένα καμπ που… μεγαλώνει παιδιά στον Κολωνό

Ένα καμπ που… μεγαλώνει παιδιά στον Κολωνό

Αν θεωρείτε ότι οι εγκαταστάσεις κάνουν τα καμπ να ξεχωρίζουν, αν νομίζετε ότι η αρχή και το τέλος είναι η διαχείριση κλειστών γηπέδων, κολυμβητηρίων, μεγάλων χώρων, σκέφτεστε με λανθασμένο τρόπο. Το καμπ είναι οι άνθρωποί του, είναι το πρόγραμμά του, είναι ο τρόπος που προσεγγίζεις τα παιδιά και στον Ιάσωνα Κολωνού γίνεται εδώ και χρόνια εξαιρετική δουλειά.

Ακόμα και σε δύσκολες, λόγω πανδημίας, συνθήκες η ομάδα δεν σταματά να προσφέρει στα παιδιά της περιοχής (κι όχι μόνο) την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. «Ο ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού διοργανώνει φέτος το 11ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών στον Κολωνό, για παιδιά από 5 έως 17 ετών» ανακοίνωσε επίσημα το σωματείο.

1η Περίοδος: 29 Ιουνίου 2020 – 10 Ιουλίου 2020.
2η Περίοδος: 13 Ιουλίου 2020 – 24 Ιουλίου 2020.
– Ώρες προγράμματος
9:00-14:00 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
– Προσέλευση 8:00-9:00

Συνδρομή για τα λειτουργικά έξοδα του προγράμματος εκμάθησης αθλημάτων (προπονητές, γιατρός, καθαριότητα, υγειονομικό υλικό, παροχές): 60€ για κάθε περίοδο.

Αντικείμενα προπόνησης (Ανάλογα με τις ηλικίες των τμημάτων)
• Μπάσκετ
• Ποδόσφαιρο
• Volley / Πινγκ-Πονγκ
• Μυϊκή ενδυνάμωση και συναρμογή
• Παρακολούθηση βίντεο & ταινιών
• Επιτραπέζια παιχνίδια – Ζωγραφική

Για τα παιδιά, που θα πάρουν μέρος στο καμπ έχουν προβλεφθεί:
– Παροχή σνακ & εμφιαλωμένου νερού καθημερινά.
– Διαγωνισμοί βολών, σουτ, επιδεξιότητας ντρίπλας και απονομή επάθλων στους νικητές.
– Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος του Camp θα υπάρχει παρουσία γιατρού. Θα τηρηθούν όλα τα Ειδικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που ισχύουν για τη λειτουργία σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι εγγραφές για το καλοκαιρινό camp ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 (καθημερινές από 18.00 έως 20.00) και συνεχίζονται. Μετά την κάλυψη των περιορισμένων θέσεων δεν μπορεί να γίνει καμία εγγραφή. Επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης εγγραφής που έχει ολοκληρωθεί. Προφορική, ή τηλεφωνική κράτηση θέσεως δεν ισχύει.

Με την αίτηση προσκομίζεται απαραιτήτως πρόσφατη ιατρική βεβαίωση.

Πληροφορίες: 6937-158448 κα. Συριοπούλου & στην ιστοσελίδα www.iasonkolonou.gr.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καμπ της Αθήνας, δίχως πολυτελείς εγκαταστάσεις, αλλά με αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χώρων, εξαιρετικό πρόγραμμα ώστε τα παιδιά κυκλικά να γνωρίζουν όλα τα αθλήματα, να παίζουν, να διασκεδάζουν μαθαίνοντας, με διαρκή επιτήρηση και προσοχή από τους προπονητές. Ένα καμπ που… μεγαλώνει παιδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Σλοβενία – Γερμανία 94-70: Εύκολα στα ημιτελικά οι Σλοβένοι

Η Σλοβενία συνεχίζει να εκπλήσει στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ των ανδρών. Η ομάδα του Λο…