Κεντρική Β' Εθνική Διαψεύδει το Αιγάλεω! “Κανείς δεν θα παίξει με την ιστορία μας”

Διαψεύδει το Αιγάλεω! “Κανείς δεν θα παίξει με την ιστορία μας”

aigaleo

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες για συγχώνευση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο πρόεδρος του Αιγαλέου. Ο κ. Αντώνης Τιρτιράκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έγινε καμία συνάντηση με τους ανθρώπους του Διαγόρα και σημείωσε ότι κανείς δεν θα παίξει με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Εγώ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης της φετινής αντρικής ομάδας Αιγάλεω Α.Ο., δηλώνω ότι, η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επομένη χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μοναδική περίπτωση να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α2) θα είναι ΜΟΝΟ σαν καλύτερη τρίτη ομάδα και των δύο ομίλων, θέση που κατέκτησε με πολύ ιδρώτα και πολλά έξοδα. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία συνάντηση με κανέναν υποψήφιο επενδυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.: Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανενας και όσοι μιλάνε αυθαίρετα για συγχώνευσή με άλλο σύλλογο, το κάνουν μόνο για να πλήξουν την ιστορία του συλλόγου και τη δική μας αξιοπρέπεια.

Με τιμή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο. Αντώνης Τιρτιράκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μαχητές Πειραματικό: Έτσι κέρδισαν την Καβάλα (vid)

Τα highlights της νίκης των Μαχητών επί της Καβάλας Οι Μαχητές Πειραματικό πανηγύρισαν ακό…