Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σαν σήμερα: Το back to back του Ολυμπιακού στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα: Το back to back του Ολυμπιακού στο Λονδίνο (vid)

Olympiacos Piraeus v Real Madrid Final Turkish

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν εφτά χρόνια κατέκτησε την τρίτη του Ευρωλίγκα και τη δεύτερη συνεχόμενη. Οι “ερυθρόλευκοι” αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στον τελικό, κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και τελικά νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήραν την κούπα.

Η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα και πήρε διαφορά 17 πόντων (27-10), αλλά υπολόγιζε χωρίς τον “ξενοδόχο”. Ο Ολυμπιακός σιγά σιγά έκανε την αντεπίθεση του και με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” ήταν άποντος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα, ενώ πέτυχε και το καθοριστικό τρίποντο από πολύ μακριά και κλείδωσε την κατάκτηση του τροπαίου για τους “ερυθρολεύκους”.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 12, Λο 20 (1), Άντιτς 10 (1), Σπανούλης 22 (5), Περπέρογλου 10 (2), Σερμαντίνι 3, Σλούκας 11, Πάουελ 2, Πρίντεζης 5, Παπανικολάου 5, Κατσίβελης

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ, Φερνάντεθ 21 (3), Σουάρεθ 5, Ρέγες 4, Μίροτιτς 7 (1), Ροντρίγκεθ 17, Μπέγκιτς 6, Κάρολ 5 (1), Γιουλ 14 (4)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…