Κεντρική Διεθνή “Βγάζει ισπανικό διαβατήριο ο Ντεκ, ερωτηματικά για Τόμπκινς”

“Βγάζει ισπανικό διαβατήριο ο Ντεκ, ερωτηματικά για Τόμπκινς”

trey thompkins

Αρκετές ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης την νέα σεζόν. Η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» ανέλυσε τα δεδομένα για πέντε παίκτες της βασίλισσας των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Ο λόγος για τους Τζέι Σι Κάρολ, Τρέι Τόμπκινς, Σαλάχ Μεζρί, Φελίπε Ρέγιες και Κλέμεν Πρέπελιτς. Οι περιπτώσεις του πρώτου και του τελευταίου είναι άμεσα συνδεδεμένες καθώς σε περίπτωση που όντως σταματήσει ο Κάρολ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ενεργοποιηθεί σχετική οψιόν για τον Σλοβένο και να τον αντικαταστήσει. Παράλληλα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μεζρί.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά είναι ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος έχει προβληματίσει τον σύλλογο με την εικόνα του μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού του αρέσει στον Πάμπλο Λάσο. Ο Αμερικανός βέβαια δεν είναι ικανοποιημένος από το ύψος των αποδοχών του, και με δεδομένο το ενδιαφέρον άλλων ομάδων Ευρωλίγκας είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Πιο απλά είναι τα πράγματα αναφορικά με τον Φελίπε Ρέγιες με την βασίλισσα να είναι διατεθειμένη να σεβαστεί την όποια απόφαση πάρει για το αν θα αποσυρθεί ή όχι. Τέλος, θετική εξέλιξη για τους Μαδριλένους το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ Ντεκ πρόκειται να βγάλει ισπανικό διαβατήριο, ωστόσο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης του καθώς υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…