Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα”

“Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα”

dimitris itoudis

Στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας στην εκπομπή “OPEN Sports”, τονίζοντας ότι παίκτες και προπονητές θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη, ενώ στην εκπομπή μίλησαν και ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, αλλά και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. 

Αναλυτικά:

 Ιτούδης: «Οι περισσότεροι εξ’ ημών έχουμε βάλει ένα μικρό στοίχημα, να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί. Θεωρώ ότι αναμφίβολα όλο αυτό που έγινε θα επηρεάσει οικονομικά αρκετές ομάδες. Ήδη έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις με παίκτες και προπονητές. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στα καινούρια δεδομένα».

Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Ο Νικ Καλάθης είναι εγνωσμένης αξίας. Είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του στον Παναθηναϊκό. Οτιδήποτε και αν συμβεί, θα το απαντήσουμε όταν και αν συμβεί».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Οι επιλογές που θα έχουμε, θα είναι λιγότερες, γιατί αρκετοί παίκτες θα θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια του ΝΒΑ».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: «Οι δουλειές σταμάτησαν, η οικονομία πήγε πολύ πίσω για δύο μήνες, σταμάτησαν τα πάντα. Οπότε, ήταν λογικό να υπάρχουν ζημιές παντού. Αν ξεκινήσουμε κι εμείς χωρίς κόσμο, δεν θα είναι κι ότι καλύτερο για εμάς».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …