Κεντρική NBA “Πολλοί παίκτες της Dream Team είχαν θέμα με τον Τόμας, ο Κράουτς διέλυσε μια δυναστεία”
NBA

“Πολλοί παίκτες της Dream Team είχαν θέμα με τον Τόμας, ο Κράουτς διέλυσε μια δυναστεία”

Magic Johnson

Η προβολή των επεισοδίων του Last Dance έχει φέρει στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα της εποχής, μεταξύ των οποίων η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Αϊζάια Τόμας που κρατάει μέχρι σήμερα, αλλά και ο τρόπος που  διαχειρίστηκε τους Μπουλς ο Τζέρι Κράουτς τα τελευταία χρόνια. Ο Μάτζικ Τζόνσον, μιλώντας στο “First take” του ESPN πήρε θέση και για τα δύο θέματα αναφέροντας ότι ο Τόμας είχε κόντρα με τουλάχιστον πέντε παίκτες της dream team, ενώ τόνισε ότι ο Τζέρι Κράουτς διέλυσε μια δυναστεία.

Αναλυτικά:

Για την κόντρα Τζόρνταν – Τόμας και τον αποκλεισμό του δεύτερου από την εθνική: «Στην Εθνική θα πρέπει να είσαι με τους συμπαίκτες σου για δύο μήνες και υπήρχαν τέσσερις με πέντε παίκτες που είχαν πρόβλημα μαζί του. Δυστυχώς δεν θα ήταν μέλος της  Dream Team ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους. Θα έπρεπε να πρoπονείται με όλη την ομάδα, να τρώει με όλη την ομάδα και όλα αυτά. Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό όταν δεν είχε καλές σχέσεις με όλους; Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως για την καριέρα του και δεν έχει να κάνει με το παραμικρό αναφορικά με το ποιος είναι ως άνθρωποςΌχι, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν περνούσε από το χέρι μου. Δεν με ρώτησαν ποτέ για το ποιος παίκτης θα έπρεπε να είναι στην ομάδα. Το μόνο πράγμα που μου είχαν ζητήσει οι Ντέιβιντ Στερν και Ροντ Θορν, ήταν να τηλεφωνήσω στον Μάικλ Τζόρνταν και στον Λάρι Μπερντ και να τους πω ότι ήταν στην Dream Team».

Για τον Τζέρι Κράουτς: «O Κράουτς διέλυσε μια δυναστεία. Έπρεπε να δώσει στον Σκότι τα χρήματά του, να κρατήσει τον Τζόρνταν χαρούμενο. Ήξερε ότι είχε και καλούς ρολίστες γύρω τους. Θα είχαν κερδίσει 11 ή 12 πρωταθλήματα. Πίστευε ότι το management ήταν σημαντικότερο. Ο Τζόρνταν είπε “θα σου δείξω ότι δεν μπορείς να κερδίσεις εσύ τους αγώνες” και αποσύρθηκε για να γυρίσει και να πάρει τρεις τίτλους. Αυτός διέλυσε τον οργανισμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…