Κεντρική Διεθνή “Μένει στην Ζαλγκίρις ο Σάρας, 30% μείωση στο μπάτζετ”

“Μένει στην Ζαλγκίρις ο Σάρας, 30% μείωση στο μπάτζετ”

sarassss

Σε σημαντική μείωση του μπάτζετ της αναμένεται να προχωρήσει η Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας να κάνει λόγο για μείωση της τάξης του 30%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τα 12 εκατομμύρια που ήταν φέτος του χρόνου δεν θα ξεπερνάει τα 7-8, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να παραμένει στο τιμόνι της.

Έτσι, ο Λιθουανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά μικρότερο μπάτζετ, και είναι αναγκασμένος να χτίσει μια καινούργια ομάδα. Αρχικά, όπως αναφέρει ο Ουρμπόνας, θεωρείται αδύνατο να παραμείνουν και ο Ζακ ΛεΝτέι και ο Τζοκ Λαντέιλ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης λόγω του μεγάλου συμβολαίου του (550.000).

Παράλληλα, ερωτηματικό είναι το θέμα της παραμονής του Λούκας Λεκαβίτσιους, μιας και οι πολλοί καλές του φετινές εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως και του Τόμας Ουόκαπ, την περίπτωση του οποίου εξετάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Ουλανόβας, Μιλάκνις και Ρίβερς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και θεωρείται δύσκολο για την ομάδα να καταφέρει να τους ανανεώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…