Κεντρική Διεθνή Πετρούτσι: “Πρέπει μέχρι Οκτώβρη να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα”

Πετρούτσι: “Πρέπει μέχρι Οκτώβρη να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα”

presidente gianni petrucci andrebbero fermate coppe europee possibile nessuno capisca 600

Την άποψη του ότι στην Ιταλία δεν μπορούν να ακολουθήσουν ότι το ΝΒΑ, δηλαδή να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν Νοέμβρη ή Δεκέμβρη εξέφρασε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας. Ο Τζιάνι Πετρούτσι τόνισε ότι το πολύ μέχρι τον Οκτώβρη πρέπει να έχει ξεκινήσει η χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες χωρίς κόσμο λέγοντας ότι και αυτό αποτελεί πρόβλημα στην Ιταλία.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε να κάνουν τις δικές τους προτάσεις οι ομάδες της Α1 και της Α2, για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Υπάρχει μια συζήτηση προγραμματισμένη για την Πέμπτη και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ως το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Θα πρέπει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο να αρχίσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου.

Στην αρχή μας έλεγαν πως οι αγώνες θα ξαναρχίσουν κεκλεισμένων των θυρών. Για εμάς, αυτό θα είναι πρόβλημα, γιατί δεν έχουμε μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια. Πρέπει να σκεφτούμε το ίδιο το πρωτάθλημα, το άθλημα το ίδιο. Αν άλλα δημοφιλή αθλήματα δεν άρχιζαν, δεν λέω πως θα ήταν “ο θάνατός σου η ζωή μου”, αλλά υπάρχει ένας ανταγωνισμός, με άλλα δημοφιλή και σημαντικά αθλήματα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…