Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Τέσσερα χρόνια μετά επιστρέφει στην Α2! (pic)

Πανερυθραϊκός: Τέσσερα χρόνια μετά επιστρέφει στην Α2! (pic)

panerithraikos e1590760488648

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΟΚ ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην Α2, κατακτώντας και τον τίτλο του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή, μετά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα (1-4), συνέχισε εντυπωσιακά με 16 νίκες σε 17 παιχνίδια, και πλέον ετοιμάζεται για την πρόκληση της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ!
Είναι και επίσημο πλέον… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ο κύβος ερρίφθη! Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες των Εθνικών Κατηγοριών και πλέον ο Πανερυθραϊκός πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020 και φυσικά την άνοδο στην Α2!
Ύστερα από μία κοπιαστική, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο Πανερυθραϊκός πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή! Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του του φετινού «μαραθωνίου», ο Πανερυθραϊκός μέχρι την 21η Αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020), βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού και την -κατά κοινή ομολογία- σταθερότερη πορεία στο Πρωτάθλημα!
Καταφέρνοντας να ξεπεράσει το αρχικό 1-4 των πρώτων Αγωνιστικών, ο Πανερυθραϊκός έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και διήνυσε μία απίστευτη πορεία, που «σφραγίστηκε» με το εντυπωσιακό Ρεκόρ των 16 νικών σε 17 ματς, μέχρι να διακόψει τα κατορθώματα της ομάδας μας η πανδημία του κορωνοϊού!
Έτσι, μετά τις σημερινές τελικές αποφάσεις της Ομοσπονδίας, ο Πανερυθραϊκός κατακτά πανάξια το φετινό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (1ος Όμιλος) και έπειτα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει ξανά στην Α2!
Μάλιστα, παρότι ο Πανερυθραϊκός έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγες ανόδους στην Α2, αυτή είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει, κατακτώντας παράλληλα και το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής
WE ARE THE CHAMPIONS !!!
WE ARE BACK !!!
Α2… ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …