Κεντρική Ασίστ Η γωνιά του κόουτς Όταν η μόρφωση γίνεται απόλαυση

Όταν η μόρφωση γίνεται απόλαυση

coach galanis

Δημήτρης Γαλάνης συνεχίζει να παίρνει μέρος σε σημαντικές εκδηλώσεις κι ομιλίες στο εξωτερικό και το ίδιο έκανε και το τετραήμερο 11 με 15 Μαρτίου, παρότι δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί (δεν θα μπορούσε, λόγω των περιοριστικών μέτρων). Ο Έλληνας τεχνικός ήταν από τους ομιλητές στο “The Basketball Embassy International Coaches Summit”, το οποίο διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα Basketball Clinic sites, το Coachesclinic.com.

Μεταξύ άλλων σε αυτό το site έχουν μιλήσει τεράστιες μπασκετικές προσωπικότητες, όπως οι: Billy Donovan (Oklahoma Thunders-NBA), Pat Chambers (Penn State Uni), Sergio Scariolo (Raptors-NBA/Spain National Team), Jay Hernadez (Charlotte-NBA), o Gannon Baker (Skill Develoment) και ο δικός μας Κώστας Χατζηχρήστος (CSKA), ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον κόουτς Γαλάνη.

Στο πλαίσιο του “The Basketball Embassy International Coaches Summit” συμμετείχε ενεργά ο Δημήτρης Γαλάνης. Ο Έλληνας τεχνικός ανέπτυξε την “Close out Defence”, με υλικό από τα ταξίδια του στο ΝΒΑ. Η παρουσίαση του κράτησε περίπου 1 ώρα και την παρακολουθήσαν περισσότεροι από 650 προπονητές από όλο τον κόσμο. Η παρουσίαση του κόουτς Γαλάνη είχε τα πάντα όπως workout video, game video, diagrams, photos κ.α..

Προσπάθειες όπως αυτή του Δημήτρη Γαλάνη προωθούν το ελληνικό μπάσκετ σε κάθε γωνία του κόσμου, δείχνουν την πρόοδο που καθημερινά κάνουν οι Έλληνες τεχνικοί, οι οποίοι γίνονται δεκτοί με απόλυτο σεβασμό από τους ξένους ομολόγους τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Η γωνιά του κόουτς

Δειτε επισης

Με 50αρα Εμπίντ μείωσαν τη σειρά σε 2-1 οι Σίξερς

Ο Εμπίντ έκανε τα πάντα, σκόραρε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Σίξερς Ο Τζοέλ Εμπίντ …