Κεντρική Basket League Άρης Oικονόμου για Γουλιέλμο: “Είπε ότι ίσως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι από Αθήνα, να απαντήσει δημόσια εδώ και τώρα…”

Oικονόμου για Γουλιέλμο: “Είπε ότι ίσως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι από Αθήνα, να απαντήσει δημόσια εδώ και τώρα…”

goulielmos papageorgiou 2

O Δημήτρης Οικονόμου εξήγησε τι συμβαίνει στο θέμα του Δημήτρη Γουλιέλμου ο οποίος συνεχίζει να τραβάει το σχοινί προκαλώντας (ολοένα και μεγαλύτερο) εκνευρισμό με την στάση του. Συγκεκριμένα το μέλος της Διοίκησης Πρωτοδικείου ανέφερε σε τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Εδώ και μήνες η διοίκηση της ΚΑΕ δουλεύει νύχτα μέρα, ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας προχωρούσαν όλα τα θέματα κανονικά.

Μας περιμένει δουλειά σε θέματα πληρωμών, μεταγραφών, διατήρηση παικτών, γηπέδου, χορηγιών και του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Την προηγούμενη Τρίτη έγινε συνδιάσκεψη με τον ιδιοκτήτη των μετοχών, ο οποίος μας δήλωσε ότι την Παρασκευή θα απαντούσε στο σαφέστατο ερώτημα αν θα δώσει τις μετοχές στον ΑΣ. Μας είχε πει ότι το έβλεπε θετικά… Μας ανέφερε ότι ίσως να υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι από Αθήνα… Δεν μας απάντησε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ του είπε ότι περιμένει e-mail…

Οι υποχρεώσεις της ομάδας όμως τρέχουν, με το αν και το ίσως και δεν γίνεται τίποτα.

Παιχνίδια με τον Άρη επιτρέπονται μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου…

Να δώσει μια σαφή απάντηση δημόσια εδώ και τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…