Κεντρική Β' Εθνική Ο Πανερυθραϊκός απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα!

Ο Πανερυθραϊκός απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα!

panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε μαγική χρονιά φέτος και μέχρι τη διακοπή ήταν στην πρώτη θέση και με το ενάμιση πόδι στην Α2. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας αποφάσισε να πληρώσει στο ακέραιο όλους τους παίκτες της και να μην προβεί σε καμία μείωση μισθού, παρότι δεν θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Πανερυθραϊκός έδειξε μ΄αυτήν του τη κίνηση ότι είναι μεγάλη ομάδα εντός και εκτός παρκέ και σέβεται όλους τους παίκτες του, που φέτος πρόσφεραν τα μέγιστα για να έρθει η μεγάλη επιτυχία. Οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση και ευχαρίστησαν την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Μπορεί η φετινή αθλητική χρονιά να τελείωσε απότομα για όλους, να στέρησε χαρές αλλά και λύπες που δίνουν αξία σε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε, αλλά σημασία έχει που μείναμε υγιείς και έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητες μας.Με την οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου οι υποχρεώσεις μεταξύ παικτών και ομάδων έλαβαν τέλος.

Ο Πανερυθραϊκός όμως δεν στάθηκε εκεί και σε συνέχεια της απόλυτης συνέπειας και φερεγγυότητας σε όλες τις υποχρεώσεις που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και το απέδειξε και φέτος μέχρι την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον οι αγωνιστικοί χώροι είναι κλειστοί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να εκδηλώσουμε με αυτή την ανακοίνωση την απόλυτη ικανοποίηση μας από το Δ.Σ. του συλλόγου και του πρόεδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για αυτή τους την στάση σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για όλη τη κοινωνία.

Παράλληλα, θεωρούμε ότι φέτος δώσαμε το 100% σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά και με αυτή τη κίνηση ο σύλλογος δείχνει και με το παραπάνω την ικανοποίηση του προς το πρόσωπο μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο (όσο αυτή κράτησε) και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για αυτή την αναγνώριση.

Εις το επανιδείν”.

Άλκης Παππάς

Γιώργος Δέλλιος

Τάκης Νικολακόπουλος

Τάσος Καλλιανιώτης

Θανάσης Ντουζίδης

ΆλεξΒουγιούκας

Χρήστος Σκάνδαλος

Λουκάς Γιαουρτόγλου

Παναγιώτης Στάθης

Τάσος Αντωνίου

Βασίλης Στασινόπουλος

Χριστόφορος Λυκογιάννης

Στέλιος Κόπτσας

Γιάννης Πασχαλίδης

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…