Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ O Bασίλης Μίχος στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ!

O Bασίλης Μίχος στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ!

O Παναγιώτης Φασούλας θα είναι ένας εκ των υποψηφίων στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Αρκετοί αθλητές στηρίζουν την υποψηφιότητα του (Χριστοδούλου, Ρετζιάς, Δημήτρης Παπαδόπουλος) και μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, που είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και μέλος του ΠΣΑΚ, θα είναι στο πλευρό του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή.

Ο Βασίλης Μίχος μας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Φασούλα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φασούλας έχει σύγχρονες αντιλήψεις και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Παναγιώτη Φασούλα ως ηγέτη και την προεδρία τις ΕΟΚ.Ο Παναγιώτης έχει σύγχρονες αντιλήψεις, έχει κατάθεση το πλάνο του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα το οδηγήσει σε μια νέα εποχή με διαφάνεια και χωρίς πολιτικές και σωματιακές διαφορές.

Έχω κάνει συναντήσεις και έχω μιλήσει με πολλούς συναθλητές μου που θα στηρίξουν την προσπάθεια του Παναγιώτη Φασούλα. Ήθελα να ήξερα που ήταν όλοι αυτοί τα προηγούμενα χρόνια κ θέλουν τώρα να μειώσουν προσπάθειες και προσωπικότητες παγκόσμιου μπασκετικού βεληνεκούς όπως ο Παναγιώτης Φασούλας που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό μπάσκετ στην εθνική ομάδα και είναι μέλος του Hall of fame τις fiba».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…