Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ντάκουρης: “Να βγει η ΕΟΚ από το… καταφύγιό της” (pic)

Ντάκουρης: “Να βγει η ΕΟΚ από το… καταφύγιό της” (pic)

vasilis dakouris

Επίθεση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξαπέλυσε ο Βασίλης Ντάκουρης. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής σε ανάρτηση του έγραψε χαρακτηριστικά ότι η ΕΟΚ πρέπει να βγει από το καταφύγιο της.

Αναλυτικά:

«Η ηγετική ομάδα μιας μεγάλης ομοσπονδίας κατά την διάρκεια μιας κρίσης «δεν μένει στο καταφύγιό της». Κάνει κάτι. Ενημερώνει, εμψυχώνει, συστήνει, προτείνει, συζητάει, πραγματοποιεί δομημένες δημόσιες διαβουλεύσεις, αποφασίζει, εκφράζει οργανωμένα στους άλλους θεσμικούς φορείς τα προβλήματα των ενδιαφερόμενων μερών της, ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ και ΔΙΟΙΚΕΙ…!!!

Εκατοντάδες χιλιάδες καλαθοσφαιρίστριες και καλαθοσφαιριστές δύο περίπου μήνες χωρίς προπόνηση. Χιλιάδες προπονητές άνεργοι! Δεκάδες επαγγελματίες αθλητές άνεργοι! Χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι από τα ενδιαφερόμενα μέρη άνεργοι!

Χιλιάδες εθελοντές παράγοντες αδύναμοι προφανώς να αποφασίσουν και κάνουν πράγματα για τα οποία μόνο η ομοσπονδία τους έχει το θεσμικό κύρος και τις δυνατότητες να αποφασίσει και ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.

Χιλιάδες εθελοντές «στρατιώτες» παράγοντες των καλαθοσφαιρικών σωματείων πανέτοιμοι να συμβάλουν και να ακολουθήσουν οδηγίες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανής υγειονομικής- αθλητικής- οικονομικής κρίσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι «στρατηγοί» να βγουν «από το καταφύγιό τους»…»

ooo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…