Κεντρική Διεθνή FIBA: Καμπάνια αισιοδοξίας με το #FIrst BAsket

FIBA: Καμπάνια αισιοδοξίας με το #FIrst BAsket

Ζαγκλής

Μια ιδιαίτερη καμπάνια – μήνυμα αισιοδοξίας για επιστροφή στην δράση ξεκίνάει η FIBA. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του «#FIrstBAsket» θα παρουσιάσει βίντεο με τις τοποθετήσεις κορυφαίων παικτών για την ανυπομονησία τους για επιστροφή στην δράση.

Απώτερος στόχος είναι η συμμετοχή του απλού φίλαθλου κόσμου μέσω μηνυμάτων στα social media, όπου θα εκφράζουν την λαχτάρα τους για μπάσκετ και την επιστροφή σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής. Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, σχολίασε σχετικά:

Τους τελευταίους μήνες η πανδημία του COVID-19 άλλαξε την καθημερινότητα της ζωής μας και προκάλεσε σημαντικές διαταράξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό, όπως και στο μπάσκετ. Καθώς ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά τον κανονικό ρυθμό των δραστηριοτήτων του, η οικογένεια του μπάσκετ περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή και του μπάσκετ. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες η ψηφιακή καμπάνια #FIrstBAsket προωθεί το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι και προσκαλεί τους πάντες να μοιραστούν το δικό του θαυμάσιο #FIrstBAsket μετά την επιστροφή τους στην δράση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…