Κεντρική Διεθνή FIBA: Καμπάνια αισιοδοξίας με το #FIrst BAsket

FIBA: Καμπάνια αισιοδοξίας με το #FIrst BAsket

Μια ιδιαίτερη καμπάνια – μήνυμα αισιοδοξίας για επιστροφή στην δράση ξεκίνάει η FIBA. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του «#FIrstBAsket» θα παρουσιάσει βίντεο με τις τοποθετήσεις κορυφαίων παικτών για την ανυπομονησία τους για επιστροφή στην δράση.

Απώτερος στόχος είναι η συμμετοχή του απλού φίλαθλου κόσμου μέσω μηνυμάτων στα social media, όπου θα εκφράζουν την λαχτάρα τους για μπάσκετ και την επιστροφή σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής. Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, σχολίασε σχετικά:

Τους τελευταίους μήνες η πανδημία του COVID-19 άλλαξε την καθημερινότητα της ζωής μας και προκάλεσε σημαντικές διαταράξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό, όπως και στο μπάσκετ. Καθώς ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά τον κανονικό ρυθμό των δραστηριοτήτων του, η οικογένεια του μπάσκετ περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή και του μπάσκετ. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες η ψηφιακή καμπάνια #FIrstBAsket προωθεί το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι και προσκαλεί τους πάντες να μοιραστούν το δικό του θαυμάσιο #FIrstBAsket μετά την επιστροφή τους στην δράση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Δύο βδομάδες, 33 παιχνίδια και ανάδειξη πρωταθλητή στην Ισπανία!

Το αναφέραμε νωρίτερα, ωστόσο πλέον είναι επίσημο. Η Βαλένθια θα διοργανώσει την τελική φά…