Κεντρική Elite League Διαγόρας: “Δεν μπαίνουμε σε περίεργα παιχνίδια”

Διαγόρας: “Δεν μπαίνουμε σε περίεργα παιχνίδια”

giannis nikolopoulos diagoras e1582282520514

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μετά τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Basket League. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια, που ανέφεραν ότι δεν θα αποδεχθεί τη θέση. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημείωσε ότι δεν μπαίνει σε περίεργα παιχνίδια και ότι όλα τα σενάρια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρος του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε «περίεργα» παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…