Κεντρική A2 Διαγόρας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την άνοδο στην Α1 (pic)
A2

Διαγόρας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την άνοδο στην Α1 (pic)

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι κι επίσημα στην Basket League μετά την επικύρωση των βαθμολογιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Μιχάλης Καρασταμάτης και ο Λεωνίδας Παπαδολιάς προχώρησαν σε δηλώσεις για την άνοδο της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ο Διαγόρας εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος στις 7 Μαρτίου λόγω του κορονοιού. Η ομάδα με καταγωγή από τη Κύθνο, που μετρά 4 άνοδους σε 5 έτη, πραγματοποίησε μια ιστορική χρονιά, καθώς εκτός από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, έφτασε στον ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιαννούλης Καλλίλας που βρίσκεται στα ηνία απο το 2009 και οι παλαιότερες καραβάνες, ο αρχηγός Μιχάλης Καρασταμάτης και ο Λεωνίδας Παπαδολιάς που έχουν στο παλμαρέ τους 4 ανόδους σε 5 χρόνια παρουσίας στους “πράσινους”, κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς.

Γιαννούλης Καλλίλας: “Μετά από πολύ αγώνα και κόπο όλα αυτά τα χρόνια, η φετινή σεζόν ήταν η ιστορικότερη για τον Διαγόρα, αφου έκλεισε με άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο, παίχτες, προπονητές, βοηθούς, φιλάθλους και όλους οσους έχουν αγαπήσει το Διαγόρα και έχουν βοηθήσει να κάνει αυτό το τεράστιο άλμα”.

Μιχάλης Καρασταμάτης: “Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει έτσι η χρονιά, αλλά αφού συνέβει, νομίζω ότι στο τέλος νιώθουμε δικαιωμένοι. Κακά τα ψέμματα η ομάδα ήταν φαβορί για την άνοδο με τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι, ιδιαίτερα με την τριάδα Καράμπουλα, Πετροδημόπουλου και Λιακόπουλου. Είχαμε κάποια σκαμπανέβασματα μέσα στην χρονιά, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε στο τέλος και βέβαια η συμμετοχή μας στον ημιτελικό κυπέλλου ήταν μια τεράστια επιτυχία για το σωματείο.

Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια δείχνει μια σταθερά ανοδική πορεία, με εξαίρεση την αναγνωριστική χρονιά μας πέρυσι στην Α2, φέτος έγραψε μια ακόμη ανοδο, την τέταρτη σε 5 χρόνια και αυτό οφείλεται στο καλό κλίμα που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο πρόεδρος που έχει δώσει και την ψυχή του σε αυτήν την ομάδα. Τέλος ελπίζω να τελειώσει γρηγορα όλο αυτό που ζούμε και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και σε αυτό που αγαπάμε όλοι, στο να παίζουμε μπάσκετ”.

Λεωνίδας Παπαδολιάς: “Το ταξίδι του Διαγόρα ξεκίνησε από τα τοπικά πρωταθλήματα, όπου άρχισα να αγωνίζομαι και εγώ στην ομάδα και κατέληξε στην πιο επιτυχημένη του χρονιά με αυτή την άνοδο. Οι προσπάθειες της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου μας ευδοκίμησαν και καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας, που ήταν για όλους η Βasket league. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθούν οι προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε στην Α1 κατηγορία, αλλά αν αυτό δεν επιτευχθεί θα προσπαθήσουμε να είμαστε και παλι πρωταγωνιστές στην Α2″”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

A2 Εθνική: Οι διαδικτυακές μεταδόσεις

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν τα περισσότερα παιχνίδια της Α2 Εθνικής Εθνικής. Αναλυτικά: Α2 Α…