Κεντρική Διεθνή CEO VTB League: “Οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα”

CEO VTB League: “Οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα”

Συνολικό είναι το οικονομικό πλήγμα της κρίσης του κορωνοϊού για της ομάδες της VTB League, σύμφωνα με την CEO της διοργάνωσης, Ιλόνα Κόρστιν, η οποία σε συνέντευξη της στο «sport-express.ru» τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν εστιάζοντας στο ότι οι ομάδες δεν πρέπει να μειωθούν, αλλά και στο All star Weekend, το οποίο θεωρεί ότι θα διοργανωθεί.

Αναλυτικά:

«Σκεφτόμαστε πως ο αριθμός των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα πρέπει να παραμείνει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο πως τα μπάτζετ όλων των ομάδων θα είναι μικρότερα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα μίας ομάδας. Είναι μια γενικότερη κατάσταση. Οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τα συμβόλαιά τους θα είναι πιθανότατα μικρότερα. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα μειώσουμε τα έξοδά μας. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Όλοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ και να πάρουν μέρος στη VTB». 

Για τους χορηγούς των ομάδων της VTB League και το All Star Weekend της νέα σεζόν: «Πιστεύω πως το All Star Weekend θα διοργανωθεί. Αν έχουμε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα μειώσουμε τα έξοδα. Πρόκειται για ένα προϊόν που φέρνει αποτελέσματα στη VTB League. Μας βοηθάει στην ανάπτυξή μας και κάνει την λίγκα πιο δημοφιλή. Είναι δεδομένο πως το κόστος μπορεί να διαφέρει. Σε ό,τι αφορά τους χορηγούς, όλοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη συνεργασία μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Βαλένθια ο Τζόουνς

Στην Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Κρις Τζόουνς όπως ανακοίνωσε και επί…