Κεντρική Διεθνή Ζαγκλής για κορωνοϊό: “Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας”

Ζαγκλής για κορωνοϊό: “Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας”

Ζαγκλής

Ο Ανδρέας Ζαγκλής μίλησε για το μέλλον της αθλητικής σεζόν και για την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Γενικός γραμματέας της FIBA τόνισε ότι δεν πρόκειται να στείλουν τους παίκτες εκεί που δεν θα έστελναν τα παιδιά τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην As:

“Προτεραιότητα έχει η υγεία των παικτών και των υπόλοιπων που συμμετέχουν. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ομάδες και των άλλων αθλημάτων που γίνονται σε κλειστό χώρο. Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα επαφής, ένα ομαδικό σπορ που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, κυρίως σε κλειστούς χώρους. Άρα θα πρέπει να σκεφτούμε καλά την απόφαση να παίξουμε ξανά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές πληροφορίες και θα δούμε πώς ή αν θα ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, τι θα γίνει με τις διασυλλογικές διοργανώσεις όπως το BCL, πώς θα αρχίσει η νέα περίοδος.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θα επιστρέψουμε σύντομα και πιο δυνατά. Ο ιός του μπάσκετ είναι πιο δυνατός από τον κορoνοϊό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…