Κεντρική NBA Τζινόμπιλι: “Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται”
NBA

Τζινόμπιλι: “Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται”

Τζινόμπιλι

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για τον κορωνοϊό και εξέφρασε τους προβληματισμούς του. Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ ανέφερε ότι ο ιός δεν αστειεύεται, ενώ σημείωσε ότι δεν ξέρε αν ο κορωνοϊός θα μας ενώσει ή θα κάνει τον καθένα να κοιτάει την πάρτη του.

Αναλυτικά:

ους προβληματισμούς του για τον κορωνοϊό και την επίδρασή του στην κοινωνία εξέφρασε ο πρώην άσος του ΝΒΑ και της Εθνικής Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι.
“Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται. Δεν ξέρω αν θα μας ενώσει ή θα είναι ο καθένας για την πάρτη του. Θα πρέπει να προσέξουμε όχι μόνο για τη δική μας υγεία, αλλά και για εκείνη των πιο ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή.

Δυστυχώς σε πολλά μέρη του κόσμου υποτίμησαν τον κίνδυνο και έχουν πολλά θύματα. Δεν κρύβω πως είχα έντονη ανησυχία, ξυπνούσα το βράδυ και σκεφτόμουν τι θα γίνει στον κόσμο και την πατρίδα μου. Εδώ στο Τέξας, που είναι πιο αραιοκατοικημένο, η κατάσταση είναι υπό σχετικό έλεγχο, αλλά στη Νέα Υόρκη που είναι πυκνοκατοικημένη όπως και στο Μπουένος ‘Αιρες υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…