Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Το Περιστέρι δεν θα… πετάξει πολύ μακριά του χρόνου

Το Περιστέρι δεν θα… πετάξει πολύ μακριά του χρόνου

Κρατήστε μια υποσημείωση, πριν καταγράψουμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ: Ό,τι γράφουμε σήμερα μπορεί να ανατραπεί αύριο, καθώς οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες, τα νερά αχαρτογράφητα και κανείς δεν ξέρει τι ακολουθεί. Για την ώρα, πάντως, στο Περιστέρι είναι πολύ σκεπτικοί, για να μην πούμε ότι δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θέλουν να περιορίσουν τα έξοδα.

Παρότι ακόμα δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα, είναι βέβαιο ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων θα ρίξει πάρα πολύ το μπάτζετ. Δεν θα υπάρξουν κινήσεις εντυπωσιασμού, είναι λίγοι οι Αμερικανοί που θα μείνουν από τον φετινό κορμό, ενώ κι οι όποιες μεταγραφές θα είναι χαμηλού κόστους, την ίδια στιγμή που θα προωθηθούν παιδιά από τα παραγωγικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα έχει μικρότερο ρόστερ να διαχειριστεί κι αυτός είναι ένας από τους λόγους (όχι ο πρώτος), που το Περιστέρι θα μείνει εντός συνόρων, προκειμένου να βγει η σεζόν, δίχως καταπόνηση. Βεβαίως, όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν, αν ανατραπούν κι οι προβλέψεις, που θέλουν να ακολουθεί την πανδημία οικονομική κρίση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Λαύριο – Ηρακλής 105-77: Επιστροφή στις νίκες με 100άρα

Επιστροφή στις νίκες για το Λαύριο το οποίο διέλυσε τον Ηρακλή με 105-77, αποδεικνύοντας ό…