Κεντρική NBA Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι και τον Μάτζικ Τζόνσον!
NBA

Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι και τον Μάτζικ Τζόνσον!

2016 04 15 1460749657 9008703 MambaOutLessonsOnWhatItTakestoBetheBestfromKobeBryant thumb

Ο μπασκετικός κόσμος κάθε εβδομάδα μένει καθηλωμένος στις οθόνες για να παρακολουθήσει τα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν. Στα σκαριά φαίνεται πως είναι ακόμη δύο ντοκιμαντέρ ένα για τον Κόμπι Μπράιαντ και ένα για τον Μάτζικ Τζόνσον.

Ο ίδιος ο Μάτζικ δήλωσε στο Entertainment Tonight για το Last Dance: “Το Last Dance μας έδωσε κάτι. Είμαστε όλοι φίλοι των σπορ και μας αρέσει να τα παρακολουθούμε. Είναι κάτι το πολύ όμορφο. Ο Τζόρνταν είχε πολλά στους ώμους του, αλλά του άρεσε η πίεση. Να είναι πρεσβευτής του ΝΒΑ. Κάτι που άρεσε και σε εμένα. Είχαμε καταλάβει και ξέραμε τους ρόλους μας. Όχι μόνο ως Μπουλς και Λέικερς, αλλά γενικά ως λίγκα. Γι’ αυτό και είμαστε καλοί φίλοι. Ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μπασκετμπολίστες”, σχολίασε αρχικά ενώ για τα επόμενα δύο επεισόδια τόνισε: “Θα είναι υπέροχα για όλους μας που αγαπάμε τον Μάικλ και τον Κόμπι. Θα δούμε την σχέση που είχαν, όπως επίσης και τον Κόμπι για μια τελευταία φορά”.

Στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη για τα άλλα δύο ντοκιμαντέρ που είναι στα σκαριά: “Μετά το Last Dance θα δούμε και το ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι. Ήταν πολύ έξυπνος και είχε αφήσει κάμερα και συνεργείο να τον ακολουθούν παντού. Θα δούμε πολλά πράγματα που δεν ξέραμε από τον Κόμπι και την καθημερινότητά του. Πολλά παρασκήνια. Και πολλές στιγμές με την οικογένειά του”, ενώ σε ερώτηση για τον ίδιο, ανέφερε: «Ναι θα γίνει και ένα ντοκιμαντέρ για μένα αλλά μετά από αυτό του Κόμπι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…