Κεντρική NBA “Καλύτερη η καριέρα του Ντάνκαν από του Κόμπε” (vid)
NBA

“Καλύτερη η καριέρα του Ντάνκαν από του Κόμπε” (vid)

kobe duncan

Πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς αν δεν συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα τότε δεν θα πάρει ποτέ τον τίτλο με τους Λέικερς. Αυτή την φορά κλήθηκε να συγκρίνει τις καριέρες των Τιμ Ντάνκαν και Κόμπε Μπράιαντ, που φέτος μπαίνουν στο Hall of Fame.

Ο λόγος για τον Στίβεν Σμιθ, ο οποίος δήλωσε ότι θεωρεί πιο μεγάλη την καριέρα του Ντάνκαν από του “Black Mamba” επειδή έχει περισσότερα MVP τελικών, και γενικότερα της postseason.

«Πρέπει να επιλέξω τον Ντάνκαν, με όλο το σεβασμό προς τον Κόμπι. Όταν σκέφτεσαι το μοντέλο σταθερότητας/συνέπειας που είχε, ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον έχει πρωτάθλημα λόγω του Τιμ Ντάνκαν. Είναι πέντε φορές πρωταθλητής, όσες και ο Κόμπι, αλλά με περισσότερα MVPs Τελικών. Πρέπει να συμπεριλάβουμε στη συζήτηση και το γεγονός πως θεωρείται από όλους ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ που έπαιξε ποτέ. Το επίπεδο της σταθερότητάς του είναι άξιο συγχαρητηρίων. Έπαιζε πάντα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Η απόδοση και ο τρόπος που έπαιζε, ήταν καλύτερος στη postseason από ότι στη κανονική διάρκεια. Νομίζω είχε καλύτερη καριέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…