Κεντρική NBA “H κατάσταση στην Ιταλία είναι χειρότερη από ότι δείχνουν”
NBA

“H κατάσταση στην Ιταλία είναι χειρότερη από ότι δείχνουν”

danilo gallinari and chris paul

Στην κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του με την πανδημία του κορωνοϊου αναφέρθηκε ο Ντανίλο Γκαλινάρι μιλώντας στο “The Players Tribune”, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ χειρότερη από αυτό που δείχνουν τα μέσα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Γιούτα Τζαζ όπου αναβλήθηκε επειδή βρέθηκε θετικός στον ιό ο Ρούντι Γκομπέρ, περιγράφοντας τις αντιδράσεις του ιδίου και του Κρις Πολ. 

Αναλυτικά:

«Όταν έφυγα από το διαμέρισμά του για το γήπεδο, το απόγευμα της 11ης Μαρτίου, όλα έδειχναν εντελώς φυσιολογικά. Το ίδιο όταν έφτασα στο γήπεδο. Ήταν μια συνηθισμένη κατάσταση πριν από αγώνα, κάναμε σουτάκια ανά τέσσερις, τη θεραπεία μας και μετά πάλι στο γήπεδο. Περίπου σαράντα λεπτά πριν από το το τζάμπολ είχαμε το team meeting και εν συνεχεία μπήκαμε στο γήπεδο. Τότε ήταν που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα. Είμαι πάντα ο πρώτος παίκτης από τις ομάδες που μπαίνει στο παρκέ για το τζάμπολ, με τους διαιτητές να είναι συνήθως μαζί στο ίδιο σημείο -ένας στο κέντρο και από ένας στην γραμμή των βολών.

Αλλά εκείνο το βράδυ μόλις μπήκα στο παρκέ, οι διαιτητές δεν ήταν πουθενά. Τότε κατάλαβα πως κάτι συνέβαινε.

Μόλις αντιλήφθηκα ότι οι διαιτητές αγνοούνταν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον Κρις Πολ. Καθόταν περίπου επτά μέτρα μακριά μου, κοιτάζοντας κι αυτός εμένα. Είχαμε κι οι δύο την ίδια γκριμάτσα. Είμαστε οι μεγαλύτεροι εκεί, έχουμε παίξει πολλούς αγώνες, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου οι διαιτητές δεν ήταν εκεί για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οπότε κοιταζόμασταν σαν να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ότι οι διαιτητές ήταν στην γραμματεία και μιλούσαν με τους προπονητές μας. Περίεργο.
Κανείς δεν ήξερε τι γίνεται. Συμπεριλαμβανομένου εμού. Αλλά την ίδια στιγμή, ξέρετε τι; Με ειλικρίνεια σας λέω ότι το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου εκείνη την στιγμή ήταν ο κορωνοϊός.

Είμαι από την Ιταλία. Η χώρα μου αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κορωνοϊό για περισσότερο από ένα μήνα. Τα αθλητικά γεγονότα είχαν σταματήσει. Σκέφτηκα ότι κάτι αντίστοιχο συνέβαινε κι εδώ…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
  • Κάιρι Ίρβινγκ Top 10

    Με Ίρβινγκ η κορυφή του Top 10 (vid)

    Το καλάθι του Κάιρι Ίρβινγκ μπροστά τον Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 Ο Κάιρι Ίρβινγκ με …
  • Ντάλας Μάβερικς - Ντένβερ Νάγκετς Κάιρι Ίρβινγκ

    Μάβερικς – Νάγκετς 107-105

    Ο Ίρβιγνκ με buzzer – beater ξέρανε τους πρωταθλητές Νάγκετς. Με απίθανο buzzer beater μπρ…
  • Μπακς - Σανς Λίλαρντ

    Μπακς – Σανς 140-129

    Με Πόρτις – Λίλαρντ οι Μπακς καθάρισαν τους Σανς, δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο. No Giannis, …
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με Ίρβινγκ η κορυφή του Top 10 (vid)

Το καλάθι του Κάιρι Ίρβινγκ μπροστά τον Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 Ο Κάιρι Ίρβινγκ με …