Κεντρική Διεθνή “Είμαστε προνομιούχοι, άλλοι άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους”

“Είμαστε προνομιούχοι, άλλοι άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους”

ante tomic barcelona

Η κατάσταση στην Ισπανία με την πανδημία του κορωνοϊού είναι τραγική, με τα θύματα να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι η καραντίνα συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα. Ο Άντε Τόμιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα για το ζήτημα που απασχόλησε σχετικά με τις περικοπές, και δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του προνομιούχους καθώς άλλοι άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση αυτού και των συμπαικτών του να αποδεχθούν την πρόταση της διοίκησης για μείωση του μισθού τους: “Ειλικρινά νιώθω ότι είμαστε προνομιούχοι. Πολύς κόσμος έχασε τη δουλειά του, κάνουν χειρότερη ζωή από εμάς -τους παίκτες- και αυτό που κάναμε ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε”.

Για το γεγονός πως έφτιαξε social media πριν από μερικές ημέρες: Έφτιαξα λογαριασμό στο Twitter, δεν είμαι μεγάλος υποστηρικτής των social media πάντως, απλά προσπαθώ να αληθινός και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αλληλεπιδρώ με τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που ακολουθούν την Μπαρτσελόνα”.

Για την επανέναρξη της φετινής σεζόν: “Eίναι πιθανό ότι η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί λίγο και για εμάς είναι σημαντικό να μπορούμε να πιάσουμε πάλι την μπάλα στα χέρια μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το φινάλε της σεζόν, αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες και τι θα συμβεί με τον κορονοϊό”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο θετικό κομμάτι της καραντίνας: “Το θετικό κομμάτι είναι ότι μπορώ να είμαι μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες μου. Προσπαθούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί και να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις στιγμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…