Κεντρική Basket League Ιωνικός HNC REVOLUTION Έδωσε αίμα ο Ιωνικός Νικαίας (pic)

Έδωσε αίμα ο Ιωνικός Νικαίας (pic)

Iωνικός Νικαίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πολιτείας για αίμα. Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά και έδωσε αίμα, προκειμένου να βοηθήσει σ΄αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά:

“Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα (2/4) στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά κι έδειξε ότι ο Ιωνικός Νικαίας Affidea στηρίζει τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε.

Οι αθλητές της ομάδας μας, Γιάννης Δημάκος και Μάριος Μπατής, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Σκέντζιου, και ο γυμναστής, Θανάσης Αλεξανδράκης συμμετείχαν στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με σύνθημα «Ο Αθλητισμός δίνει ζωή» κι έδωσαν αίμα σε μία περίοδο που έχει προκληθεί μεγάλη μείωση των σχετικών αποθεμάτων.

Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τους Δήμους Ελληνικού, Αργυρούπολης, τον Δήμο Αλίμου, τους Δήμους Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και με την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Λαϊκού Νοσοκομείου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός HNC REVOLUTION

Δειτε επισης

Αρσενόπουλος: «Συσπειρωθήκαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Ιωνικός γνώρισε… γλυκιά ήττα στη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου …