Κεντρική NBA Δήλωσε συμμετοχή στο draft ο Γιώργος Καλαϊτζάκης! (pic)

Δήλωσε συμμετοχή στο draft ο Γιώργος Καλαϊτζάκης! (pic)

5ad6284b 1400x700georgios kalaitzakis bns ygimanto gedvilos nuotr e1584989245994

Στο draft του προσεχούς καλοκαιριού δήλωσε συμμετοχή ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ώστε να εξετάσει τις διαθέσεις των ανθρώπων του ΝΒΑ προς το πρόσωπο του. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, φέτος ήταν εξαιρετικός με την φανέλα της Νέβεζις, με την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός, έχοντας 12,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο στην λιθουανική λίγκα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα των μέσων της Αμερικής, με το ΕSPN να τον κατατάσσει στους 100 κορυφαίους ανερχόμενους παίκτες στον κόσμο. Μάλιστα ο ίδιος σκόπευε να πάει στις ΗΠΑ για προπονήσεις, κάτι που ακυρώθηκε μετά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε στο ESPN.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η σεζόν στην Λιθουανία διακόπηκε οριστικά. Επιστρέψαμε σπίτι πριν τους περιορισμούς στα ταξίδια. Δουλεύω κάθε μέρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω συχνά. Κάνω βάρη, έχουμε και μια μπασκέτα στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε φόρμα. Δουλεύω το κορμί μου όσο μπορώ, με τις δεδομένες συνθήκες. 

Σκόπευα να πάω στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν, να προπονηθώ και να κάνω work outs, όμως τώρα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Θέλω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ στη χώρα μου. Αν μας επιτραπεί, θα φέρω στην Ελλάδα στον ασίσταντ της Νεβέζις, τον κόουτς Μαρτίνας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…