Κεντρική Διεθνή “Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα παρκέ, αλλά προέχει η προστασία της υγείας”

“Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα παρκέ, αλλά προέχει η προστασία της υγείας”

datome 1

Ο Τζίτζι Ντατόμε μιλώντας στο Sportmediaset της Ιταλίας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία με τον κορωνοϊό, την Φενέρμπαχτσε, την εθνική ομάδα της χώρας του και την Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος της ELPA, δήλωσε ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας τους.

Αναλυτικά:

«Η κατάσταση εδώ δείχνει να βρίσκεται υπό έλεγχο προς το παρόν και ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι. Στην αρχή η Ιταλία έμοιαζε με χώρα ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα όλη η Ευρώπη βλέπει τι συνέβη σε εμάς.

Η EuroLeague παίρνει τον χρόνο της για να καταλάβει αν αυτές οι συνθήκες θα συνεχιστούν. Είναι προφανές ότι όλοι θα θέλαμε να συνεχίσουμε, όμως όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρχει η απαραίτητη προστασία για την υγεία όλων. Όσα συμβαίνουν είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ, θα επιστρέψουμε στα παρκέ όταν αυτό θα είναι ασφαλές.

Όσο για το προολυμπιακό; Θα περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Τόκιο. Υπάρχουν τόσα «αν», θα πρέπει όμως να περιμένουμε, να μάθουμε τι θα συμβεί, ωστόσο όλοι θέλουμε αυτή την πρόκριση μετά από την απογοήτευση του 2016».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…