Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Κάθε εβδομάδα είναι τελικός”

“Κάθε εβδομάδα είναι τελικός”

LOVE2030320

Για τρίτη σερί αγωνιστική MVP αναδείχθηκε παίκτης του Κολοσσού Ρόδου. Μετά τον Ντάνι Αγκμπελέσε την 17η αγωνιστική, τον Λασά Κρομά (μαζί με τον Μάριο Τσάλμερς της ΑΕΚ) την 18η, ο Ζερμέιν Λοβ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της basket league.

O 30χρονος Αμερικανός της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι το σημαντικότερο για αυτόν δεν είναι το βραβείο, αλλά το να κερδίζει η ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίζουν κάθε ματς σαν τελικό καθώς θέλουν να τελειώσει θετικά η χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League, για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Κολοσσού H Hotels επί του Άρη;

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο του MVP, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ποτέ ο στόχος μου κάθε εβδομάδα να παίζω για να βγω MVP. Το μόνο που κάνω είναι να συγκεντρώνομαι και να βγάζω στο παρκέ αυτό που μπορώ να κάνω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει τις νίκες. Οι νίκες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα».

– Τι σημαίνει, επίσης, για σένα ότι ήρθες στην Ρόδο πριν από τρεις αγωνιστικές και από την στιγμή της έλευσης σου η ομάδα σου είναι αήττητη;

 «Αυτό έχει να κάνει με το timing και τις συνθήκες. Αυτό που προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο είναι διαφορετική δυναμική και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αλλά, έχω αποδεχθεί την πρόκληση αυτών των παιχνιδιών, ενώ κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να τελειώσει άσχημα η σεζόν. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να παλεύουμε σαν να παίζουμε σε τελικό».

– Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Κολοσσός H Hotels με δεδομένο ότι με 8 νίκες σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην EKO Basket League;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μπούμε στα playoffs. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι κάθε μέρα κα να παλεύουμε για τη νίκη! Για εμάς, κάθε εβδομάδα είναι τελικός και έτσι προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι. Έτσι θα συνεχίσουμε, κάνοντας το καλύτερο για να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …