Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Δύσκολη αποστολή σε μια καυτή έδρα”

“Δύσκολη αποστολή σε μια καυτή έδρα”

mixalis tsairelis ifaistos limnou

Ο Ήφαιστος Λήμνου αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη στο  “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της basket league. O Μιχάλης Τσαϊρέλης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε η βαθμολογική θέση των “κίτρινων” δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ηφαίστου, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι τα κλειδιά για την νίκη.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους,

Με καλή ψυχολογία από τη νίκη και την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, προετοιμαστήκαμε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Πρόκειται για δύσκολη αποστολή σε μία… καυτή έδρα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Η βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Άρης, όπως και ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίσαμε την προηγούμενη αγωνιστική, δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες, οι οποίες δείχνουν πόσο πολύ παλεύουν, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ο σεβασμός μας σε όλους τους αντιπάλους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τόσο ιστορικά σωματεία, είναι δεδομένος.

Είδαμε πώς ηττήθηκε ο Άρης στη Ρόδο και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι όλες οι αναμετρήσεις κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τίποτα δε σου χαρίζεται…

Έχουμε καταλάβει πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην τελική ευθεία και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Η άμυνα μας και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι “κλειδιά” για να έχουμε πολλές πιθανότητες, ώστε να συνεχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…