Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος”

“Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος”

Μανωλόπουλος

Ο Ήφαιστος Λήμνου ηττήθηκε από τον Άρη στο “Nick Galis Hall” με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να αποδίδει την ήττα στην κάκιστη εμφάνιση του πρώτου μέρους. Ο τεχνικός των νησιωτών δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, συμπληρώνοντας ότι πάλεψαν στο δεύτερο αλλά ήταν αργά.

Αναλυτικά:

«καταρχήν, συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Αν θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι, είναι πολύ εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε καθόλου, στο δεύτερο παλέψαμε αλλά ήταν αργά. Ο Άρης ήταν δυνατός και αποφασισμένος σε αντίθεση με μας. Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή για την ομάδα γιατί δεν έχουμε ξαναδείξει τέτοιο πρόσωπο.

Εννοείται ότι μας πίεσε ο Άρης αλλά δεν έχουμε ξαναδείξει κάτι τέτοιο. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και τα παιδιά μπήκανε αποφασισμένα στο δεύτερο αλλά τέτοια διαφορά δεν ανατρέπεται εύκολα. Κάποια στιγμή μείναμε στους 9-10 πόντους αλλά δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δεν μπορέσαμε.

Καλή συνέχεια στον Άρη, του εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και παίζουμε με ομάδες οι οποίες καίγονται για τις νίκες και η νοοτροπία μας θα πρέπει να είναι σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …